Vier de Liefde bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum!

Laat de magie van de liefde tot leven komen in Amrâth Hotel Media Park Hilversum!

Geniet samen met je Valentijn van een paar heerlijke dagen weg! Start de dag met een uitgebreid ontbijt, maak samen een wandeling door de Hoorneboegse Heide of en sluit de dag af met een romantisch diner.

Overnachten tijdens Valentijn

Verras jouw Valentijn in februari met een onvergetelijke overnachting vol romantiek, inclusief een fles prosecco en rozenblaadjes op de kamer.

Ontspan en geniet van quality time met degene van wie je houdt. Maak van deze Valentijn een moment om te koesteren. Je maakt je romantische verblijf helemaal compleet met een overnachting in onze Comfort kamers.

Boek direct met 15% korting

Dineren tijdens Valentijn

Verras jouw valentijn met een romantisch Valentijnsdiner in ons restaurant. Geniet de hele maand februari van een culinair driegangendiner met liefde bereid door onze chef. 

  • Een heerlijk Valentijnsmenu voor €29.50 p.p.

Bekijk ons Valentijnsmenu

Geef een overnachting of diner cadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau voor je geliefde? Op zoek naar een valentijnscadeu voor je geliefde? Geef een gezellige High-Tea, een heerlijk diner of een romantische overnachting cadeau. Met een Amrâth Cadeaukaart bepaal je zelf wanneer jullie toe zijn aan wat quality time! 

Bestel jouw Cadeaukaart