Restaurant

Ons restaurant is geopend!

Geniet van een kop koffie met gebak, een gezellige lunch of een heerlijk diner.

  Dinerkaart

I.v.m. de corona-maatregelen is ons restaurant vanaf 17:00 uur gesloten, wel bieden wij middels ons pick-up point een mogelijkheid tot afhalen. Voor onze hotelgasten is daarnaast natuurlijk nog de mogelijkheid om via roomservice de maaltijden op de hotelkamer te gebruiken.

Het restaurant is gesloten van maandag 20 december tot maandag 3 januari. Wenst u in deze periode toch te dineren? Onze collega's informeren u graag over de mogelijkheden in de directe omgeving van het hotel.

Maak een reservering

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Tot en met 20 december 2021 is ons restaurant om 17:00 uur gesloten maar is er roomservice beschikbaar. Als alternatief hebben wij een speciaal Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken.  Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

TO GO menukaart

'Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Word uitgerust wakker en start uw dag met ons uitgebreide ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt. In onze lichte ontbijtruimte geniet u in alle rust van uw kop koffie, breed assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen.

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 07:00 tot 09:30 uur
  • Zaterdag en zondag: 07:00 tot 11:00 uur

Uiteraard is het ook mogelijk om uw ontbijt op de kamer te ontvangen. Hiervoor wordt € 5,00 in rekening gebracht. 

Lunch

Iedereen vindt wat lekkers voor de lunch op onze uitgebreide menukaart: verse soepen, maaltijdsalades, carpaccio en nog veel meer. Lekker met z’n tweeën of met een groter gezelschap: iedereen is welkom op het terras van Amrâth Hotel Media Park Hilversum.

Lunch serveren wij 7 dagen in de week van 12.00 – 17.00 uur.

Kleine kaart

Diner

Amrâth Hotel Media Park Hilversum heeft een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijk 3-gangen week menu of een Chef's Special of the Day. 

Maandag tot en met zaterdag: tot 17:00 uur

Dinerkaart

Hotelbar

Kom genieten in onze gezellige hotelbar! Wij heten u van harte welkom voor een warme kop koffie of een heerlijk drankje. Door de intieme en gezellige inrichting is onze hotelbar de perfecte plek om uit te rusten, na een dag in het centrum van Hilversum, een prachtige route door de omgeving of na een lange dag op uw werk.

Openingstijden: maandag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bekijk onze barkaart

Terras

Ons terras is geopend! Schuift u aan voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner? Vergeet niet vooraf te reserveren.

Maandag tot en met zondag: 07:00 tot 17:00 uur

Kleine kaart Dinerkaart