Ideale locatie voor privé en zakelijke events

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is een centraal gelegen vergader- en evenementenlocatie. Of je nu een vergadering, presentatie, receptie of diner organiseert, wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt zodat je gefocust kunt blijven op het doel van jouw bijeenkomst. Onze locatie is goed bereikbaar, de ruimtes zijn eigentijds ingericht en beschikken over daglicht.

Het hotel is op 35 minuten afstand van Amsterdam en Schiphol en is door deze centrale ligging uitermate geschikt. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en naast het hotel is er gratis parkeergelegenheid o.b.v. beschikbaarheid. Bekijk onze brochure voor alle mogelijkheden.

Wist je dat alle vergaderarrangementen al vanaf 4 personen te boeken zijn?

Zaalcapaciteit en arrangementen

 

Groepsdiner

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is de perfecte locatie voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden, waar je van harte welkom bent met een groot gezelschap.

Het restaurant is geschikt voor zowel informele als formele diners en biedt plaats aan 64 gasten. De keuken van het restaurant is internationaal georiënteerd. Lunchen en dineren voor groepen is ook mogelijk. Onze serre kan exclusief gereserveerd worden voor besloten groepen tot 25 personen. 

Wij maken graag een arrangement op maat! Neem contact op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Vergaderzalen

Amrâth Hotel Media Park Hilversum beschikt over 3 multifunctionele zalen. De 3 moderne, multifunctionele vergaderzalen en serre zijn de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen of privé aangelegenheden.

Alle zalen bieden daglicht en gratis WiFi. De vergaderzalen kunnen in iedere gewenste setting voor jou ingedeeld worden.

Informatie aanvragen  Bekijk zalenoverzicht

Vergaderarrangementen

Om jouw evenement, bijeenkomst of vergadering zo compleet mogelijk te maken, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een vergaderarrangement.

Kies voor een arrangement met een heerlijke lunch, zakelijk diner of een overnachting. Sluit één van de arrangementen niet aan bij jouw wensen? Dan stellen wij graag een arrangement op maat voor je samen. 

Informatie aanvragen  Bekijk vergaderarrangementen