Ideale locatie voor privé en zakelijke events

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is een centraal gelegen vergader- en evenementenlocatie. Of u nu een vergadering, presentatie, receptie of diner organiseert, wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt zodat u gefocust kunt blijven op het doel van uw bijeenkomst. Onze locatie is goed bereikbaar, de ruimtes zijn eigentijds ingericht en beschikken over daglicht.

Het hotel is op 35 minuten afstand van Amsterdam en Schiphol en is door deze centrale ligging uitermate geschikt. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en naast het hotel is er gratis parkeergelegenheid o.b.v. beschikbaarheid. Bekijk onze brochure voor alle mogelijkheden.

Bekijk brochure

Bekijk hieronder alle informatie over onze vergaderarrangementen en -zalen op gepaste afstand.

Zaalcapaciteit en arrangementen

Lees hier ons protocol “Zakelijk bijeenkomen”

"Werkt" thuiswerken voor u niet?

Is werken “buiten de deur” voor u tijdelijk niet mogelijk en bent u op zoek naar een rustige en veilige werkplek? Onze deuren staan voor u open! In de ontspannen sfeer van onze hotelkamers maakt u het beste van de situatie. De perfecte oplossing om u even af te sluiten van alle hectiek en tot een productieve dag te komen.

Gebruik hotelkamer | Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater | Vers fruit | Wi-Fi en telefoon

Een kantoor in dé Mediastad van Nederland? Dit is uw kans! Reserveer via info@amrathotelmediaparkhilversum.nl of 035 623 2444.
Aanbod is uitsluitend voor 1 persoon | 09.00 – 13.00 uur € 32,50 | 09.00 – 17.00 uur € 42,50

Bekijk brochure

Vergaderzalen

Amrâth Hotel Media Park Hilversum beschikt over 3 multifunctionele zalen. De 3 moderne, multifunctionele vergaderzalen en serre zijn de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen of privé aangelegenheden.

Alle zalen bieden daglicht en gratis WiFi. De vergaderzalen kunnen in iedere gewenste setting voor u ingedeeld worden.

Informatie aanvragen  Bekijk zalenoverzicht

Vergaderarrangementen

Om uw evenement, bijeenkomst of vergadering zo compleet mogelijk te maken, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een vergaderarrangement.

Kies voor een arrangement met een heerlijke lunch, zakelijk diner of een overnachting. Sluit één van de arrangementen niet aan bij uw wensen? Dan stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen. 

Informatie aanvragen  Bekijk vergaderarrangementen

Groepsdiner

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is de perfecte locatie voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden, waar u van harte welkom bent met een groot gezelschap.

Het restaurant is geschikt voor zowel informele als formele diners en biedt plaats aan 64 gasten. De keuken van het restaurant is internationaal georiënteerd. Lunchen en dineren voor groepen is ook mogelijk. Onze serre kan exclusief gereserveerd worden voor besloten groepen tot 25 personen. 

Wij maken graag een arrangement op maat! Neem contact op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op