Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben.  Bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum geniet je van gratis parkeergelegenheid, waardoor je verblijf nog aangenamer wordt. Het hotel biedt ruime parkeerplaatsen direct bij de ingang, zodat je gemakkelijk je auto kunt parkeren zonder extra kosten.

Dankzij de gunstige ligging ben je binnen enkele minuten in het levendige centrum van Hilversum, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer en diverse bezienswaardigheden. Gratis parkeren bij het hotel zorgt ervoor dat je ontspannen kunt genieten van je verblijf in Hilversum, zonder gedoe met parkeertarieven.

 

Gratis parkeren

Amrâth Hotel Media Park Hilversum beschikt over een eigen parkeerplaats met 25 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling. Daarnaast beschikt het hotel ook over 2 parkeerplaatsen met 2 elektrische laadpalen. 

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Hotel Media Park Hilversum bevinden zich op het volgende adres: Koninginneweg 28-30, 1217 LA Hilversum.

Voer bovenstaand adres in navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A1 richting Amsterdam/Hilversum. Neem de afslag 33 richting Hilversum/Almere en voeg in op de A27. Vervolg je weg op de A27 richting Hilversum/Utrecht. Neem daarna de afrit 33-Hilversum richting Hilversum.

Volg de N201 richting Hilversum.Blijf de borden naar het centrum van Hilversum volgen. Sla linksaf naar de ’s-Gravelandseweg/N525. Vervolg je weg verder op de ’s-Gravelandseweg. Sla rechtsaf naar de Koninginneweg. Amrâth Hotel Media Park Hilversum bevindt zich aan jouw rechterkant.

 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend. 

  • Parkeerterrein Langgewenst 
  • City Parking 
  • Q-Park Markt
  • Q-Park Hilverstof