Boek uw kamer

Promotiecode?

Tulip inn Media Park Hilversum gaat over naar Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Tulip inn Media Park Hilversum zal in de aankomende maanden overgaan naar Amrâth Hotel Media Park Hilversum. De overgang heeft geen invloed op uw verblijf echter zult u eventueel nog wel communicatie uittingen aantreffen van Tulip inn.

 

Verblijven bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Onze authentieke villa met 46 kamers en 16 appartementen ligt in het centrum van Hilversum, nabij het Media Park en het Centraal Station. De appartementen liggen in een voormalig klooster, op slechts 400 meter van het hotel. Het hotel beschikt ook over een restaurant, hotelbar, serre, terras, 3 moderne vergaderzalen, gratis (beperkte) parkeerplaatsen en gratis WiFi.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

 

Gooische vrouwen arrangement

Gooische vrouwen arrangement

Wilt u ook wat "quality time" doorbrengen met uw moeder, vriendin of collega? Aarzel dan niet en boek nu ons Gooische Vrouwen arrangement!

Bekijk arrangement
Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Voor vergaderingen en bijeenkomsten kunt u bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum terecht in één van onze drie comfortabele vergaderzalen die zijn geschikt voor groepen tot 60 personen.

Bekijk mogelijkheden
Word Vriend van Amrâth!

Word Vriend van Amrâth!

Het Vrienden van Amrâth programma is het loyaliteitsprogramma van Amrâth Hôtels. Om onze waardering aan u, als terugkerende gast van onze hotels en/of restaurants, te laten blijken maken wij u graag gratis lid van het Vrienden van Amrâth programma.

Word direct lid!
Comfortabele kamers & appartementen

Comfortabele kamers & appartementen

Word uitgerust wakker midden in het centrum van Hilversum, nabij het Media Park. Amrâth Hotel Media Park Hilversum beschikt over 46 hotelkamers en 16 appartementen. 

De kamers bevinden zich in een authentieke villa en de appartementen in een voormalig klooster, op slechts 400 meter van het hotel. De kamers en appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zoals gratis WiFi, gratis koffie- en theefaciliteiten en gratis parkeren op de beperkte parkeerplaatsen.

Bekijk onze kamers en appartementen

 

Gelegen in het centrum & nabij het Media Park

Gelegen in het centrum & nabij het Media Park

Amrâth Hotel Media Park Hilversum ligt in het centrum van Hilversum. De binnenstad biedt een ruim aanbod aan leuke winkels en restaurants. 

Bereikbaarheid
Het hotel is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam en Schiphol rijdt u met 35 minuten naar het hotel. Ook het Media Park is nabij gelegen en is op 10 minuten loopafstand van het hotel. 

Ontdek de Highlights

Amrâth Hotel Media Park Hilversum
Koninginneweg 30 1217 LA Hilversum, Nederland
T: 035 623 2444
E: info@amrathhotelmediaparkhilversum.nl

KVK nr. 22036090
BTW nr. NL8027.52.032B01