Verblijf met het hele gezin in Amrâth Hotel Media Park Hilversum!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Amrâth Hotel Media Park Hilversum, ligt centraal gelegen in de media stad van Hilversum. De ideale locatie voor jouw gezin!

Overnachten in Hilversum

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of het restaurant in het hotel? Terwijl de kinderen smullen van een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrâth favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk ons kindermenu

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Hilversum? De medewerkers van Amrâth Hotel Media Park Hilversum raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid - In het Mediamuseum reis je door 5 zones die jouw laten ontdekken wat media met je doet. Beeld & Geluid beheert éën van de grootste digitale media-archieven te wereld. Van radio, televisie, Youtube-videos, podcasts, games tot nog veel meer. In zone spelen vind je van alles van quiz-shows tot aan videogames. Duik in de wereld van de media en ontdek wat het allemaal te bieden heeft.
  • Muiderslot -  Ga op bezoek bij de ridders! Voor kinderen is er van alles te beleven. Beklim samen de middeleeuwse torens van het kasteel en doe de speurtocht. In de weekenden en schoolvakanties zijn er vaak extra activiteiten.
  • Avonturenfabriek - In de Avonturenfabriek in Hilversum vind je meer dan 50 in- en uitdoor activiteiten die je allemaal met elkaar kunt combineren. Daag elkaar uit tijdens 3D Fluorgolf, Funny voetbal, LED Bowlen of een spannende escape room.