Magische kerst bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Hotel Media Park Hilversum en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Hilversum te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Geniet tijdens de kerstdagen van een heerlijk diner in Hilversum. Amrâth Hotel Media Park Hilversum heeft een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk        3-gangen weekmenu of een Chef's Special of the Day. 

Bekijk ons restaurant

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Hilversum? De medewerkers van Amrâth Hotel Media Park Hilvesum raden de volgende activteiten aan:

  • Wintercircus Hilversum - Beleef de magie van het Wintercircus. Tijdens de voorstellingen kun je genieten van een internationale cast van prijswinnende topartiesten. Het Wintercircus Hilversum vindt plaats vanaf zondag 24 december 2023 tot en met maandag 8 januari 2024 op Sportpark Berestein.
  • Winter Village - Op de Brink in Laren kun je helemaal opgaan in de gezellige kerstsfeer. Tijdens de Winter Village kun je op de openlucht ijsbaan schaatsen en zijn er dagelijks diverse activiteiten om aan deel te nemen. De Winter Village is geopend van vrijdag 24 november 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.