Ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is gelegen op 35 minuten van Amsterdam en Schiphol en is door deze centrale ligging een uitermate geschikte vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomsten of een (privé) diner in Hilversum. Wij bieden 3 multifunctionele zalen met daglicht aan.

Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en naast het hotel zijn er beperkt aantal parkeerplaatsen waar u kosteloos kunt parkeren.

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Amrâth Hotel Media Park Hilversum beschikt over 3 multifunctionele zalen. De 3 moderne, multifunctionele vergaderzalen en serre zijn de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen of privé aangelegenheden.

Alle zalen bieden daglicht, gratis WiFi en beschikken over de laatste technologieën. De vergaderzalen kunnen in iedere gewenste setting voor u ingedeeld worden.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Om uw evenement, bijeenkomst of vergadering zo compleet mogelijk te maken, 
kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een vergaderarrangement.

Kies voor een arrangement met een heerlijke lunch, zakelijk diner of een overnachting. Sluit één van de arrangementen niet aan bij uw wensen? Dan stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen. 

Informatie aanvragen  Bekijk vergaderarrangementen

Groepsdiner

Groepsdiner

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is de perfecte locatie voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden, waar u van harte welkom bent met een groot gezelschap.

Het restaurant is geschikt voor zowel informele als formele diners en biedt plaats aan 64 gasten. De keuken van het restaurant is internationaal georiënteerd. Lunchen en dineren voor groepen is ook mogelijk. Onze serre kan exclusief gereserveerd worden voor besloten groepen tot 25 personen. 

Wij maken graag een arrangement op maat! Neem contact op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Amrâth Hotel Media Park Hilversum
Koninginneweg 30 1217 LA Hilversum, Nederland
T: 035 623 2444
E: info@amrathhotelmediaparkhilversum.nl

KVK nr. 22036090
BTW nr. NL8027.52.032B01